Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei

   Energia razei a șaptea este conectată la raza violet transmutatoare. Conducătorul departamentului razei a șaptea este Saint Germain. Aceasta este raza marilor preoți și preotese, a organizatorilor comunității sau șambelanul curții. Motto-ul acestui tip de persoană este „sa termini de făcut totul într-o manieră decentă și în ordine”.   Într-un fel, Saint Germain este cel care deblochează noua era de aur pe această planetă. Folosește flacăra sa violetă transmutatoare pentru a transforma și a transmuta  punctele cu probleme de pe planetă. Raza a șaptea ajută să integrezi Pământul și Raiul și să înrădăcineze spiritualitatea în lumea fizică materială. Este raza formei, și de aceea persoană pe această rază va fi un excelent sculptor.   Combinarea razei a patra cu raza a șaptea ar determina cel mai înalt tip de artist. Leonardo da Vinci a avut un suflet pe raza patru, o personalitate de rază șapte, o minte de rază șapte și un co...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate