Cea mai potrivită cască de realitate virtuală pentru jocul Half-Life Alyx 2020 în funcție de bugetul pe care ești dispus să-l investești

Așa cum am mai discutat și cu altă ocazie, cei de la Valve nu se abat de la proiectul lor și în data de 23 Martie 2020 urmează să lanseze încă un joc al francizei care i-a făcut celebri: Half-LifeAlyx. De aceea, pentru că mai avem doar o lună până să ne putem alătură lui Alyx Vance în lupta ei pentru supraviețuire, am considerat că ar trebui să trecem în revistă opțiunile pe care le avem în legătură cu hardware-ul pe care trebuie să ni-l pregătim, deoarece varianta de PC a jocului necesită o cască de realitate virtuală.

Dacă nu ai deja o cască virtuală cu care să intri în lumea jocului, vestea bună este că piața oferă o mulțime de variante care satisfac toate tipurile de gameri, dar și de buzunare. Oficial, SteamVR...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate