Ceartă între Orban și Cîțu: Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat nemulțumit de afirmațiile premierului Florin Cîțu, contracandidatul său la alegerile pentru șefia liberalilor, care a spus în luna august despre el că „a ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”. Ca răspuns acesta a venit cu o reacție.

„M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieși din politică. Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică?

El decide cine intră și cine iese din politică? Nu îi e rușine un pic?”, a spus Ludovic Orban.

Și a continuat: „Sunt de 31 de ani în Partidul Național Liberal, mi-am dedicat viața promovării ideilor liberale și servirii interesului PNL și interesului României și vine un om, totuși, care este proaspăt, căruia i-am votat derogarea, nu am fost împotriva candidaturii lui, dar nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici nu avea 5 ani vechime și face el legea

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate