Cei de la Sony duc o luptă internă aprigă pentru scăderea prețul consolei PlayStation 5, dar se pare că mai ieftin de $450 nu prea se poate

Pentru a se diferenția de competiție și a livra un produs extraordinar, compania japoneză Sony nu a avut de ales decât să echipeze noile console PlayStation 5 cu piese foarte performante, dar și cu un preț pe măsură. Astfel, conform unui raport realizat de site-ul american de știri, Bloomberg.com, se pare că PS 5 va costa nu mai puțin de $450 de dolari, o sumă semnificativ mai mare decât cele cu care ne-a obișnuit până acum. 

De ce se așteaptă Sony de la noi să plătim o mică avere pentru noua sa consolă?

Prețul pe care vom fi nevoiți să-l plătim pentru a intra în posesia noilor PS 5 se datorează în primul rând memoriei dinamice DRAM și memoriei flash NAND. Dynamic random acces memory prescurtată ca memorie DRAM este o memorie ce are capacitatea de a stoca fiecare bit de date într-un circuit integrat, iar memoria NAND este o memorie nevolatilă ce permite păstrarea datelor chiar și în momentul în care dispozitivul pe care e...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate