Cele mai bune aparate foto mirrorless

Aparatele foto DSLR pot fi greu de cărat la o sesiune foto. Din această cauză, producătorii au început să pună la dispoziție aparatele foto de tip mirrorless, acestea fiind acum o alegere foarte populară a oamenilor care nu vor să care după iei un aparat foto care cântărește două sau chiar trei kilograme. Dacă v-ați hotărât să alegeți o camera foto de tip mirrorless în loc de una de tip DSLR, continuați să citiți acest articol, pentru că în cele ce urmează, ne vom uita la două dintre cele mai bune aparate foto mirrorless de pe piața.

În primul rând ne vom uita la Sony A7, o alegere foarte populară în rândul pasionaților de conținut video, mai ales de tip vlog. Acesta dispune de un senzor de 24 de megapixeli, din care ies niște cadre statice la rezoluția maximă de 6000 x 4000, rezoluția ma

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate