Cele Mai Bune Mașini de Spălat Rufe

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Nea Placut

Cele mai bune mașini de spălat rufe sunt acele modele care au o capacitate de încărcare potrivită pentru familia ta și un design care să îți permită să o încadrezi exact acolo unde îți permite spațiul. De asemenea, trebuie să se încadreze într-o clasă energetică bună pentru un consum redus de energie electrică și să aibă o viteză de centrifugare (exprimată în rotații pe minut – RPM) de cel puțin 1000 – 1200 RPM, pentru a fi sigur că hainele sunt stoarse bine. Ai nevoie și de toate funcțiile (întrerupere program, programare întârziată, clătire suplimentară, anularea centrifugării, antișifonare etc.) și programele de spălare (rapid, haine delicate, eco, baby care, prespălare, lenjerii etc.) pentru un plus de confort, siguranță și eficiență.

Pentru a te ajuta să alegi cea mai bună mașină de spălat rufe, editorii Nea Plăcut au căutat și comparat sute de modele pe baza celor mai importante specificații și a prețur...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate