Cele Mai Bune Standuri la Plantarium 2017: F.N. Kempen BV si Duif International

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
La Plantarium, premiile Best Stand sunt importante - e ceva să ai cel mai bun stand din aproximativ 300 de standuri expoziționale!
Standul companiei Duif International din Aalsmeer a fost declarat Best Stand la categoria Suppliers / Furnizori. La categoria Pepiniere, premiul a mers la F.N. Kempen BV din Mijdrecht. Standul F.N. Kempen Standul F.N. Kempen a obținut scorul maxim pentru toate cele trei criterii, însă a fost urmat îndeaproape de alte 6 standuri, care au avut cu doar 1 punct mai puțin. Din acești 6 nominalizați, juriul a selectat locul 2 și locul 3 într-o sesiune de jurizare separată.Participanți verzi / PepiniereStandul câștigător, F.N. Kempen, se potrivește bine cu standul pepinierei Hoogeveen Plants BV din Hazerswoude-Dorp, clasat pe locul 2. Beneficiind de prezentări excepționale, cele do...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate