Cele mai citite cărţi din domeniul economic

„Cu ajutorul acestui articol cu cele mai citite carti (bestseller) doresc să împărtăşesc cu tine şi să-ţi prezint cele mai vândute şi cel bune carti de economie, afaceri, finanţe şi educaţie financiară de la cele mai importante edituri din România.” Cele mai citite carti de pe Elefant.ro Inteligenta emotionala in Leadership  de Daniel Goleman, Annie McKee, Richard BoyatzisGandire rapida, gandire lenta de Daniel KahnemanTehnici de a vinde  de Dale Carnegie, J. Oliver Crom, Michael CromCele mai citite carti de pe eMAG.ro Tata bogat, tata sarac – Robert T. KiyosakiSecretul mintii de milionar Ed. a III-a – T. Harv EkerConfesiunile unui asasin economic (editie de lux) – John PerkinsCele mai citite carti de pe Libris.ro Know-how de Ram CharanDezvolta liderul din tine de John C. MaxwellCurs de vanzari de Zig ZiglarCiteste articolul original pe https://laurentiumiha

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate