Cele mai fabuloase 17 idei de balansoare pentru terasa si gradina

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Gradina sau terasa este pentru foarte multa lume o veritabila oaza de pace de care trebuie sa aiba grija. Aici se relaxeaza dupa o zi lunga la munca, profita de soare sau de umbra, dupa caz sau si de un gratar delicios cu prietenii. Propice unei stari de bine, modelele de balansoare pentru terasa si gradina au un loc foarte important in panorama lor. Deci nu ar trebuie sa fie clasice, simple sau traditionale, ci fabuloase si inedite, cat mai originale deci.

Poti alege de exemplu, un balansoar din lemn suspendat. Sau unul modern, cu acoperis. Ideal pentru cei care adora sa admire ploaia. Cele cu bec integrat iti vor permite sa te bucuri de lectura si dupa lasarea serii.Si cine a spus ca nu iti poti face singur, chiar tu balansoarele pentru terasa si gradina? Un balansoar din paleti poate sa reprezinte cea mai buna idee pentru un proiect DIY. Jumatatea din spate a unei caroserii vechi de masina este un alt proiect inedit. Sau de ce nu, o masina intoarsa invers, pe care sa pui ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate