Cele mai fabuloase 19 decoratiuni pentru camera de fete

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Atunci cand vorbim despre decoratiunile pentru o camera de fete, imaginatia nu ar trebui sa aiba limite! Cele mai fabuloase camere ar trebui sa fie camere inspirate de basme si de povesti cu zane, camere care sa imbine stilul practic cu cel ludic si cu siguranta in acelasi timp. Iata cateva idei care sa te inspire.

Poti lua drept punct de plecare personajele preferate din desenele animate ale copiilor sau povestile lor preferate. Astfel ca poti sa amenajezi o camera cu un pat in forma de caleasca sau ca o padure magica plina de arbori si de copaci. Printesele mai mici sau mai mari vor adora cu siguranta sa aiba propria lor caleasca in camera.

Camerele inspirate de parcurile de distractii, cu carusel sau cu alte atractii sunt si ele o idee foarte buna. Sau cele care ne duc mai aproape de natura, alegand un cort sau chiar o cabanuta pentru camera.

Scaunele sau etajerele pot sa contribuie si ele la originalitatea unei camere. Deci ar trebui sa fie alese cu cea mai...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate