Cele mai frumoase 7 filme pentru Crăciun

Vacanța de Craciun - o ocazie oficiala de a revizui toate filmele preferate si de a râde pentru a unsprezecea oara la aventurile personajului Macaulay Culkin. Mai jos sunt prezentate șapte cele mai bune filme pentru fanii comediilor de familie, aventurile de basm și chicul de la Hollywood.
"O viață minunată"
Toate cele mai bune filme de Craciun sunt filme vechi. În acestă listă se citează  fără îndoială, "O viață minunată" de Frank Capra, filmat în 1946. Filmul "se deschide" cu sunetele unei orchestre luxuriante de jazz, în stilul american clasic din anii '40, iar de la primele minute stabilește starea de spirit festivă. Subiectul, la prima vedere, nu este foarte pozitiv: personajul principal - George Bailey, proprietarul companiei de credit, în preajma Crăciunului discuta despre sinucidere, deoarece greutățile îl pun  dintr-o dată în dificultate. Dar din planurile sale întunecate este salvat de un înger păzitor care îi arată cât de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate