Cele mai ieftine locuri din UE unde sa traiesti

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Ma gandesc ca nu sunt singurul care vrea sa plece din Romania si sa se mute la pensie intr-o alta tara europeana, asa ca m-am gandit sa fac o mica lista cu tarile si localitatile unde ar merita sa te muti la pensie. Evident ideal ar fi sa fie si aproape de munte sau de mare, sa te si distrezi nu doar sa traiesti ieftin. Am sa incep cu Italia, o tara unde deja romanii reprezinta una dintre cele mai mari comunitati, teoretic aici sunt peste un milion de romani!

Cele mai ieftine locuri unde sa traiesti

Deci daca te decizi sa te muti in Italia, iti propun sa mergi la Penne in regiunea Abruzzo. Aici nu doar ca esti intr-o regiune pitoreasca si la cativa kilometri de mare, dar un apartament de 90 de m² costa aici in jur de 50.000 de euro. Daca te gandesti ca la noi suprafata este in jumatate, descoperi ca e mai ieftin ca la noi in tara si evident de 10 ori mai avantajos! Daca nu-ti place Italia, poti incerca in Franta in orasul Estgel. Ai sa te afli intr-o comuitate de nici 2...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate