Cele mai incredibile PC Build-uri de la ChinaJoy 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe GameBros - Stiri si Review Jocuri

ChinaJoy 2018 nu este un eveniment despre care să fi auzit multe persoane. Este, totuși, unul dintre cele mai mari evenimente de jocuri din Asia și se desfășoară anual în China. În acest an, în afară de vitrinele masive (și incredibil de interesante) de la Qualcomm, Samsung, HyperX, HP, Asus, Epic Games… pe care le știi tu, un lucru ce mi-a atras atenția este numărul incredibil de PC Build-uri afișate la expoziție pentru gameri. Ești curios? Trage un ochi mai jos:

The “Boat”loader

Îți plac bărcile dar și calculatoarele? Ce ai zice să le combini pe ambele? Oricare ar fi răsunsul tău, acesta a fost primul PC care mi-a atras atenția.

The RGB-Overload

Gamerilor le plac dispozitivele iluminate RGB. Acest setup oferă o experiență unică plină de tot felul de lumini, pe toate culorile, încât noaptea creează o atmosferă uimitoare.

The “Vertigo”

Acest calculator este oferit de către XPG și are ca schemă colorisitcă ro

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate