Cele mai inedite 18 modele de minibaruri mobile

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Un minibar mobil reprezinta un vis pentru foarte multa lume. Este locul unde se tin cele mai frumoase reuniuni cu familia sau cu prietenii sau unde se servesc bauturi la sfarsitul zilei pentru a scapa putin de stres sau de rutina cotidiana. Reprezinta un mic colt al casei unde poti primi cu mandrie invitatii, unde iti poti etala trofeele, cele mai frumoase sticle si cele mai originale obiecte de decor.

Dar toate acestea au nevoie de ceva inedit pentru a fi puse in valoare. Nu-i asa ? Ce zici de un minibar din paleti? Paletii sunt frumosi, sunt foarte usor de gasit si poti crea cu ajutorul lor o multime de modele de minibaruri mobile. Dar de un minibar pe roti ce zici? Este in tendinte, este sofisticat, este practic si reprezinta un must have absolut pentru casa ta. Este cea mai buna solutie atunci cand visezi la cel mai frumos bar si nu ai destul spatiu. In plus, are un minunat aer retro.

Top 18 : modele de minibaruri mobile

Un televizor vechi sau o noptiera veche pot...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate