Cele mai scumpe cosmetice din lume

Credeai ca oamenii care isi cumpara masini mult prea mari si mult prea scumpe, sunt risipitori? Sau cei care isi cumpara o casa cu zece camere, desi locuiesc doar trei persoane, sunt oameni ce nu pretuiesc valoarea banului? Exista si mai rau! Se pare ca industria de infrumusetare este luata cu asalt de produse de lux, pentru persoanele care duc o viata high life. Iata cateva dintre cele mai scumpe cosmetice din lume:

Oja Azature Black Diamond – 250.000$

Cea mai scumpa oja din lume are un pret impresionant? Azature este o firma care produse cele mai scumpe sticlute pentru oja. Asadar, nu continutul este scump, ci ambalajul. Sticluta acestei oje este fabricata din diamante negre. E cineva dispus sa ofere aceasta suma fabuloasa? Se pare ca acetona are puterea de a sterge 250.000 de dolari doar in cateva secunde.

Fondul de ten La Prairie – 200$

Se pare ca produsul nelipsit din viata femeilor este fondul de ten. Cel mai scump fond de ten, valoreaza ap...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate