Cele mai scumpe lucruri pentru bebelusi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe HighLife Tabloid

Bebelusii sunt un motiv de fericire pentru orice parinte. Se spune ca un nou nascut este o binecuvantare in casa oricui, dar ce ne facem cand incepem sa cheltuim bani pentru acesta? Exista foarte multi oameni care au dezvoltat afaceri in acest “domeniu” al bebelusilor si sunt cativa, care au dus aceasta afacere la un alt nivel. Azi va prezint un top cu cele mai scumpe lucruri pentru bebelusi, din lume.

Pentru cei care doresc sa isi culce micutul pe cea mai scumpa saltea, trebuie sa stie ca pretul uneia atinge 50.000$. Se pare ca firma responsabila pentru aceaste excentritati, fabrica saltele pentru familia regala, de ani de zile.

 

Daca noi ne cumparam masini de mii de dolari, de ce sa nu achizitionam si micutului, un mijloc de transport de lux? Cele mai scumpe carucioare din lume costa aproximativ 4.500$!  Acestea au un design asemanator cu cel al

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate