Cercetătorii care au studiat în 2005 pandemia virtuală Corrupted Blood se luptă acum împotriva răspândirii virusului COVID-19

Fanii World of Warcraft încă tremură când își amintesc de molima Corrupted Blood, o pandemie ce a cuprins universul jocului în anul 2005. Totul a început pe data de 13 septembrie și a durat o săptămână, timp în care, după introducerea noului raid Zul’Gurub și boss monster-ului acestuia, Hakkar the Soulflayer, care arunca pe oponenții săi o vrajă numită Corrupted Blood, caracterele slabe din joc au început să piară unul câte unul.

Original, vraja lui Hakkar a fost gândită să dureze doar câteva secunde și să aibă efect doar în zona Zul’Gurub, dar s-a transformat în scurt timp într-o pandemie la nivel global care a curățat servere întregi de caractere de nivele mic și a dus la necesitatea adoptării unor măsuri de carantină. Dar cu toate precauțiile luate, timp de câteva zile de coșmar nu s-a putut face nimic cu excepția evitării orașelor dens populate și a renunțării la joc din partea multora dintre amatori, p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate