Certificat SSL gratuit pentru blogul tau

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogger de Romania

Un certificat SSL (HTTPS) cripteaza si protejeaza datele private cu caracter personal cum ar fi: date bancare, adresa de mail, parole, numere de carduri de credit, etc. SSL este un protocol de securitate online cu ajutorul caruia se creeaza o conexiune criptata intre un server si browserul folosit de utilizator, schimbul de informatii dintre browser si serverul va ramane privat. Intr-unul din articolele precedente am discutat pe larg despre ce este un certificat SSL si cat de important este sa aveti unul instalat.

Poate fi cumparat de la companiile de gazduire, de preferat la cea la care esti deja sau il putem obtine gratuit, mai jos am scris un mic tutorial despre cum puteti face asta.

Compania Internet Security Research Group (ISRG) sau Let’s Encrypt ofera certificate digitale SSL gratuite ce pot instala automat sau manual pe orice site sau blog fara restr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate