Charlie Hebdo, ti-ai ucis oamenii etaland frustrari si nu ai invatat nimic. Cu ce a gresit Simona?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Marian Gavrilescu

Incredibil, cum ni se multumeste pentru ca am fost alaturi de ei dupa tragicul eveniment.  Charlie Hebdo, ti-ai ucis oamenii etaland frustrari si nu ai invatat nimic. Cu ce a gresit Simona?  Pentru cei care nu au aflat, celebra publicatie de satira frantuzeasca a publicat o caricatura cu Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros, care tinea in mana trofeul si strica: „Fier vechi, Fier vechi”. Francezii au uitat ca am fost langa ei, poate chiar exagerat. Imi amintesc ca multi dintre romani si-au afisat la poza de profil imaginea „Je suis Charlie”. Multi dintre romani au iesit in strada. Multi dintre romani au cumparat exemplare din publicatie ca ea sa nu moara asemeni angajatilor. Asa ne multumesc? Stim despre ei ca sunt inteligenti si ating puncte sensibile intr-un mod elegant pentru publicul larg. De data asta, ca si in cazul situatiei care a dus la acel masacru, eleganta s-a transformat in frustrari si a rezultat…

Noi i-a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate