Chestionar pentru modernizarea serviciilor de bibliotecă

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Biblioteca Pietrari

 Biblioteca Publică Locală Pietrari, parte integrată a sistemului național de biblioteci publice, permite accesul nelimitat și gratuit la colecții, baze de date și alte surse proprii sau virtuale de informații. Pentru a servi și mai bine intereselor dumneavoastră de lectură și informare, vă reținem atenția cu câteva întrebări care au ca scop o mai bună organizare a serviciilor pe care biblioteca vi le pune/ vi le poate pune la dispoziție. Biblioteca este a dumneavoastră, este aici pentru prezentul și viitorul nostru, iar răspunzând la chestionar o putem face așa cum ne-o dorim și cum ne e de folos.

Datele obținute prin acest chestionar vor fi folosite exclusiv de bibliotecă pentru a face analize statistice legate de nevoile și resursele bibliotecii noastre și de a gândi acțiuni concrete de modernizare a serviciilor oferite dumneavoastră.Datele cu caracter personal ce pot apărea, vor fi colectate pe baza consi

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate