Chiftele cu nuci si piuré de mazare galbena

Va impartasesc o reteta disociata care va permite sa mancati - altfel - mancarurile care va placeau asa de mult inainte, dar care acum nu se mai incadreaza in regulile dietei.Totul este sa avem fantezie si sa inlocuim alimentele prohibite cu altele cu IG suficient de redus, dar care sa fie la fel de savuroase.Piuré-ul l-am incercat si mi se pare extrem de gustos. Reteta de chiftele mi se pare foarte tentanta, trebuie sa o incerc si eu:Chiftele cu nuciIngrediente: 100 g nuci macinate, 500g carne tocata mixta, 2 linguri sos de rosii (preferabil rosii despielitate date prin blender,) 2 oua, sare, piper negru, 12 jumatati miez de nuca , 2 linguri untPreparare: Se amesteca nucile macinate cu carnea tocata, sosul de rosii si ouale. Atentie la sosul de rosii, daca este prea zemos adaugati doar o lingura; amestecul nu are voie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate