Christmas Giveaway

Pentru că ați fost alătri de mine acest an, pentru că fără voi Amalia Marinescu Blog nu ar fi ceea ce este astăzi, am pus la bătaie și ultimul giveaway pe anul acesta!Începând de astăzi, 23.12.2017 și până pe 31.12.2017 vă puteți înscrie la tragerea la sorți. Premiul constă într-o casetă cadou de la Gerocossen. Pachetul conține o cremă hidratantă (25+) și lapte demachiant, ambele având ca ingredient principal prețiosul ulei de argan. Produsele sunt testate dermatologic, nu conțin alergeni ori parabeni. Pentru a vă înscrie la giveaway trebuie să:- dați like paginii de Facebook Amalia Marinescu Blog- dați like/share postării de concurs- tag-uiți prietena sau prietenele alături de care sărbătorile de iarnă sunt mai frumoaseCâștigătoarea va fi aleasă printr-un program de tip r

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate