Cine cumpără cărți?

Daca ai cărți pe care nu le mai citești, vrei să lichidezi o bibliotecă, ai nevoie de mai mult spațiu, te muți și nu poți lua toate cărțile cu tine, cu siguranță ți-ai pus întrebarea ”Cine cumpara cărți?” Află că anticariatul nostru cumpără cărți din orice domeniu. Noi nu căutăm un domeniu anume, așa că indiferent dacă ai carți de beletristică, filosofie, psihologie, arhitectură, artă, matematica, fizică, chimie, cărți tehnice, spiritualitate, istorie, carți apărute cu diverse ziare (Cotidianul, Jurnalul Național, Adevărul etc), hobby, cărți rare, ediții princeps etc noi suntem interesați. Trebuie însă să te asiguri că sunt în stare bună, nu putem achiziționa cărți foarte uzate, rupte, măzgălite sau pătate. Avem o procedura foarte simpla de achiziție. Tot ce trebuie să faci este să ne suni și să ne spui câte cărți dorești să vinzi, din ce zonă ești și când te găsim la adresă. Noi ne deplasăm la adresa indic

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate