CIRCUL SIMBRIASILOR SOROSISTI ,PENALII PROTESTATARI DE LA #REZIST IN FATA SEDIUL PSD!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Scandal în fața sediului PSD între protestatari. Zece protestatari anti-Dragnea au mers acolo, la fel și mai mulți membri ai Federației Naționale a Revoluționarilor care au cerut jandarmilor să îi mute pe cei zece pe motiv că nu au autorizație.

Cei 10 protestatari dotați cu pancarte împotriva liderilor PSD au venit la sediul partidului la ora începerii ședinței Consiliului Național PSD, în jurul orei 14.00.

Printre ei și Mălin Bot, care transmitea mesaje membrilor PSD, ce intrau în clădire, cu ajutorul unui sistem audio portabil.

La un moment dat, în fața sediului PSD au apărut jandarmii, care i-au legitimat, dar și câțiva membri ai Federației Naționale a Revoluționarilor care au spus că ei au autorizație de protest încă din 1 ianuarie în această zonă.

„Nu am de ce să tac. Te-am întrebat frumos, ca simplu cetățean nu poți dialoga? Primești vreun ban de undeva? Federația Națională a Revoluționarilor are ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate