Cîțu și Iohannis vor guvern minoritar susținut de PSD!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Ministrul Finanţelor Dan Vîlceanu preferă varianta unui Guvern minoritar, ca în 2020, guvernării din 2021. Klaus Iohanni și Florin Cîțu s-au înțeles cu Marcel Ciolacu pentru a menține la putere un guvern minoritar PNL/UDMR susținut din umbră de PSD.

Întrebat dacă vede posibil şi de lungă durată un guvern minoritar care, vrând-nevrând, va avea nevoie de voturile PSD în Parlament, ministrul a răspuns: ”Un guvern PNL-UDMR. Eu nu înţeleg de ce se pune problema – voturile PSD sau voturile USR sau…Până la urmă, noi, în 2020, am avut guvern minoritar. Am depins de PSD, am depins de USR, UDMR anul trecut nu era în alianţă cu noi.  Nu înţeleg de ce trebuie să ne raportăm la un partid sau altul.

Dacă se va concretiza acest scenariu, cu guvern minoritar, mergi în Parlament şi, acolo, în funcţie de proiect, partidele decid. Eu nu cred, de exemplu, că dacă noi venim cu o variantă de desfiinţare a SIIJ, USR poate ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate