Competența ELM(8)

Competența nr. 8 Reprezentarea angajatorilor în relația cu autoritățile din domeniul muncii și securității sociale Cea de-a opta competență, reprezentarea angajatorilor în relația cu autoritățile din domeniul muncii și securității sociale de către expertul în legislația muncii cuprinde toate actele, mijloacele și operațiunile permise de lege, necesare ocrotirii și apărării intereselor clienților în fața tuturor autorităților și instituțiilor publice specifice legislației muncii. Așadar, în virtutea acestei competențe, expertul în legislația muncii are capacitatea de a reprezenta angajatorul în: – Relația cu autoritățile din domeniul relațiilor de muncă; – Relația cu autoritățile din domeniul securității și sănătății în muncă/ situații de urgență; – Relația cu autoritățile din domeniul securității sociale. În oricare d

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate