Conditii excelente de schi si snowboard la Cavnic Maramures - 10 cm zapada proaspata

Conditii foarte bune de ski la SuperSki Cavnic, 50 cm de zapada, 10 cm de zapada proaspata. Sunt deschise toate partiile si toate instalatiile. Program de functionare partii 4 ianuarie-14 ianuarie de la 9 la 21GufoBar Apres Ski din varful telescaunului va ofera o gama larga de bauturi calde diverse ( noutati Almcherry, tatratea, ceai cu rom, vin fiert etc), cocktail ( Aperol Spritz), totul cu o vedere panoramica superba. Poate fi accesat si de catre cei care nu schiaza, cu ajutorul telescaunuluiScoala SuperSki va asteapta cu drag la lectii de ski si snowboard zilnic conform programului de functionare a partiilor ( tel. Programari 0732900777 [email protected])Pentru rezervari cazare la baza partiei tel. 0731818199 email [email protected] www.hotelsuperski.ro

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate