CONDIŢIILE MELE CLARE DE A RĂMÂNE SĂ MĂ OCUP DE SNAGOV: RESPECT, DEMNITATE UMANĂ ŞI CONSIDERAŢIE!!!

NU, NU este legal ceea ce s-a întâmplat cu cele două demisii. Dar nu ne puteam aştepta la altceva, nu este pentru prima dată când se încalcă legea, nici pe departe, dar cel ce nu există este încă în libertate. Dacă zbier aici că TREBUIE SĂ MEARGĂ LA PUŞCĂRIE, TOT EU SUNT A DRACU. Băi, e frumos ce face! E splendid ce face, pentru că pe mine nu m-a ascultat nimeni niciodată! Cât mai asistăm pasivi la încălcările astea ale legii. Am spus că revin asupra deciziei mele de a mă retrage din viaţa publică de la Snagov, DAR NUMAI DACĂ DE ACUM ÎNCOLO CHIAR LUPTĂM TOŢI ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ. CINE E CU CEL CE NU EXISTĂ, DINTRE NOI SE DUCE DRACULUI, NU MAI E TOLERAT MAI DEPARTE. În tăcere, în linişte, să nu se cunoască, să nu se afle! Ce să nu se afle? CĂ ACEST NENOROCIT ŞI-A BĂTUT JOC DE NOI TOŢI? Iar linişte? Nu se poate! Din păcate, acum voi impune şi eu condiţiile mele, care se cunosc: SUNT RESPECTATĂ, SUNT MĂCAR ASCULTATĂ ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate