Consultări publice pe marginea proiectului hotărârii Guvernului cu privire la crearea Moldova IT park

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

Ministerul Economiei şi Infrastructurii (MEI) anunţă iniţierea consultărilor publice pe marginea proiectului hotărârii Guvernului cu privire la crearea parcului pentru tehnologia informației „Moldova IT park”.

Proiectul a fost elaborat în conformitate cu articolul 6 alineatele (1) și (2), articolul 9 alineatul (1), articolul 11 alineatul (5) din Legea nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.

La data de 26.10.2017 un grup de 15 companii IT din Republica Moldova a depus la Ministerul Economiei și Infrastructurii cererea privind crearea Parcului pentru tehnologia informației „Moldova IT Park”, anexând setul de documente în conformitate cu prevederile articolului 10 al Legii nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.

Scopul principal al Parcului este de a crea o platformă organizațională cu un set de mecanisme și facilități inovative necesa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate