Convingeri fumurii

Te-ai ciocnit de idei care se învârtesc în cap, dar nu prea ai încredere în ele? Ele sunt acele convingeri, care se rotesc în cap, dar care ne par imposibile. Cum ar fi viața ta, dacă ai avea 100% siguranță în tot ce faci. Orice lucru ai începe vei atinge 100% succes în el, cum te vei simți? Se va schimba atitudinea ta față de viață? Cred că da.

Din păcate noi înțelegem pe la 40 de ani că viața oricum își are cursul său. Sunt unele lucruri pe care putem să le influențăm și sunt unele pe care nu putem. Dar, putem să facem alegerile conștiincios și aceasta îți permite să gestionezi cu fluxul vieții. Nu doar să te scufunzi în ea și să te lași dus de val, dar să poți alege în ce râu al vieții vei pluti și cu ce viteză.

Adesea vom pluti contra fluxului, doar pentru a coti pe ramura de râu în care dorim să fim. Această rezistență din partea la toți este doar ceva temporar și artificial. Cum spune Ayn Rand, binele com

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate