Coordonator Vanzari Divizia Land Rover

Candidatul ideal
Studii: studii superioare finalizate (cele tehnice prezinta avantaj);Experienta: minim 3 ani pe o functie de coordonare;Experienta anterioara in vanzari B2B (minimum 2 ani);Experienta in domeniul auto prezinta avantaj;Cunostinte operare PC – Microsoft Office;Permis auto- categoria B;Foarte bune abilitati de lucru in echipa, comunicare eficienta, capacitate analitica, motivare a echipei si orientare spre rezultat; cunostinte din domeniul auto.
Descrierea jobului
Organizarea activitatii compartimentului de vanzari, pentru atingerea obiectivelor; de profitabilitate, volum de vanzari bugetat - cantitativ, calitativ (tipuri, conditii de pret), cota de piata;Stabilirea obiectivelor de vanzari de comun acord cu managementul companiei pentru echipa de vanzari din subordine;Asigurarea implementarii si respectarii procedurilor companiei de catre cosilierii de van...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate