Copiii si intrebarile despre sex

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni
Copiii si intrebarile despre sex

Copiii vor sa stie despre sex si propria lor sexualitate si este foarte greu pentru parinti sa vorbeasca despre asta cu ei. De ce este asa? Deoarece este dificil sa vorbesti despre sex cu oricine, nu numai cu copii, ci si cu un prieten sau o prietena, un doctor si chiar si cea mai apropiata persoana din lume. Din moment ce aceasta tema include o multime de senzualitate, relatie de subtilitate intre parteneri, stereotipuri culturale, atitudini mostenite de la parinti si pe parcurs dobandite in viata, cum sa vorbesti cu un copil despre sex si unde sa-ti gasesti cuvintele?

Copii sunt curiosi, toti sunt interesati si nu inteleg prea multe. Si la toate acestea, adesea se adauga o ceata a complexelor oamenilor maturi, rusine, jena si temeri, pentru ca nu stii daca alegi abordarea corecta sau gresita pentru asta. Cum poti face fata acestei sarcini dificile si in acelasi timp sa nu le faca rau copiilor?

Cand e timpul sa vorbesti despre sex...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate