Copila de zăpadă de Eowyn Ivey

Doar câteva zile ne mai despart de noul an, iar Crăciunul pare că a trecut mai repde decât mi-aș fi dorit. Cu toate acestea Moșul a fost nesperat de darnic și m-a fericit și cu un teanc de cărți pe care abia așteptam să le citesc.Una dintre acestea fiind și Copila de zăpadă de Eowyn Ivey, roman pe care am avut plăcerea să îl devorez în doar două zile, atât de mult mi-a plăcut.Și știți vorba aceea, cum că ce-i mai bun vine la sfârșit? Ei bine, fix așa este în cazul cărții despre care vreau să vă povestesc.Recunosc că după postarea în care vă recomandăm cele 6 romane ale lui 2017 (găsiți postarea aici) nu aveam de gând să mai vorbesc despre altele. Copila de zăpadă a fost însă o lectură atât de magică și plăcută, că nu m-am putut să mă abține să nu vă fac o ultimă recomandare și recenzie.Și credeți-mă pe cu...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate