Cosmin Olaroiu vrea sa faca un spital si sa ajute oameni cu nevoi!Respect!

Stim foarte putine in ultimii ani despre Cosmin Olaroiu. Am primit numai informatii despre performantele sale si „invidia” sumelor uriase de bani castigate. Zilele trecute a fost in tara pentru a participa la cateva evenimente. In principal, a fost vorba de evenimentul pentru Mihai Nesu. A venit cu avion privat si alte „fite”, spun unii. . Presa a speculat, de asemenea,  ca lasa totul pentru a antrena selectionata de fotbal a tarii noastre. Chiar asa suna un intro la un mini interviu (n.m. interpelare) cu el. Surpriza! In loc sa spuna ca lasa banii multi pe care-i castiga acum pentru echipa nationala, a spus ca obiectivele lui sunt altele. Vrea sa faca un spital, un camin de batrani, un centru pentru copii si alte solutii pentru a ajuta oameni aflati la necaz. Mie mi s-a parut o declaratie si o intentie onorabile. Vedeti voi, multi dintre romani au predispozitia asta de a innebunii atunci cand castiga multi bani. Pierd contactul cu realitatea si u...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate