Coșul tău de cumpărături suferă de probleme de abandon! Fă ceva!

Pana in anul 2020 se estimeaza ca vanzarile globale de comert electronic vor fi in valoare de 4 trilioane de dolari.  Acesta este de mai mult de dublu fata de 1,9 trilioane de dolari inregistrate in 2016, demonstrand popularitatea crescuta a cumparaturilor online. De la butoanele Amazon Dash pana la recupererea cosurilor abandonate prin email care ofera achizitii cu o singura atingere, se depun eforturi pentru a incuraja vanzarile. In ciuda acestui lucru, doua trimi din cosurile de cumparaturide de pe internet sunt abandonate.

Exista multe motive pentru care mojoritatea tranzactiilor de comert electronic nu sunt finalizate. Prima si cea mai importanta etapa in determinarea motivului pentru care se abandoneaza cosul de cumparaturi este investigarea comportamentului vizitatorilor tai. Folosind Google Analytics pot identifica paginile de unde pleaca vizitatorii tai, oferind indicii puternice despre motivele lor. De exemplu, o rata ridicata de respingere de pe ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate