Crăciunul de altă dată

Mai sunt doar câteva zile până la nașterea Domnului, zi sărbătorită sub semnul Crăciunului, a bucuriei, a plăcerii de a dărui și a petrece timp alături de cei dragi.Acum, mare fiind, îmi amintesc cu plăcere de Craciunurile copilăriei mele, amintiri atât de dragi și poate cel mai important, mereu însoțite de nămeți și clinchete de zurgălăi.Anii au trecut, vremurile s-au schimbat și cu siguranță nu mai avem nici zăpezile de altă dată, albe și pufoase, marcând sărbătorile de iarnă și cu precădere Crăciunul.Îmi amintesc cu drag cum doar cu câteva zile înainte de ajun mă trezeam dimineața și constatam cu uimire că în curtea bunicilor a apărut un brăduț. Ardeam de nerăbdare să îl aducem în casă și să îl impodobim... emoția corobării din pod a cutiilor vechi și prăfuite pline de globuri este și acum de nedescris. Bucuria redescoperirii globurilor colorate, a betelei argintii și a beculețelor sclipicioase nu se compară cu nimic ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate