„Craciunul in Doi”, colindul inregistrat de MIKE & Maria Simion si produs de Mellina este #1 pe iTunes Romania

 

 

„Craciunul in doi”, colindul pe care MIKE impreuna cu Maria Simion, profesoara de canto a vedetelor din Romania l-a lansat zilele trecute se bucura de aprecierea publicului, reusind sa ajunga #1 in top iTunes Romania.

Este prima piesa originala de Sarbatori lansata de cantaretul in varsta de 26 de ani, castigator al premiului de debut la Festivalul Callatis si a fost o adevarata surpriza ca in doar 5 zile piesa sa ajunga in topul iTunes.
Piesa a fost produsa de catre Mellina in studiourile de la Tra La La School si este prima colaborare a lui MIKE ce pregateste multe alte piese pentru anul 2018.
„Abia astept anul 2018 pentru ca am multe planuri si multe piese surpriza si colaborari ce vor fi lansate, mai ales pentru ca am contribuit si eu la creatie, pe partea de compozitie”, declara MIKE.
Share This:

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate