Crește cererea pentru bulbi a românilor!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
Conform retailerului DIY Hornbach, pasiunea romȃnilor pentru grădinărit se reflectă ȋn creșterea spectaculoasă a vȃnzărilor la bulbi O altă știre este că, mai nou, Hornbach oferă garanție de un an pentru plantele vândute
Hornbach România anunță că vȃnzările la bulbii de toamnă au crescut cu peste 60% ȋn 2016, comparativ cu anul precedent. Ȋn ceea ce privește bulbii şi seminţele de primăvară, cifra de afaceri din 2017 a cunoscut o majorare de peste 50% față de 2016.Mergând în aceeaşi direcţie şi păstrând tendinţa, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, și-a propus ca pentru sezonul toamnă 2017 versus aceeași perioadă a anului trecut, să ȋnregistreze o creştere de 2 cifre.
„Principalul motiv al acestei evoluții este faptul că oamenii au aflat că bulbii nu necesită ȋngrijiri speciale. Este nevoie doar de voință, pasiu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate