Cristian Dincă, CEO dcs plus: antreprenoriatul nu se face de dragul de a fi antreprenor, ci trebuie să existe un punct de plecare real care să determine business-ul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro
Cine este Cristian Dincă ? 

Înainte de toate, sunt inginer și în al doilea rând, aș spune antreprenor. Din perioada liceului, m-a pasionat programarea, m-au atras lucrurile complexe, ceea ce m-a dus într-un mod natural către zona de tehnologie, partea de antreprenoriat a venit la pachet cu dorința mea de a dezvolta software de produs.

Ești CEO-ul dcs plus de peste 17 ani. Cum au fost începuturile și ce te-a determinat să îți începi propriul business?

Am pus bazele business-ului în 2002, pe atunci eram student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica. În perioada respectivă, România era cunoscută în special pentru outsourcing și se făcea software “la comandă” pentru companii din afară. Pentru mine, dcs plus a fost o ambiție în a demonstra că România poate mult mai mult, că putem face software de produs, că putem dezvolta soluții pe care le putem lice...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate