Cruciade moderne si oameni obositi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LaGramada
Cruciade moderne si oameni obositi

Imi place sa cred ca sunt ATEU. Cateodata mai las gura sa spuna ”off doamne” , chiar daca probabil nu inseamna nimic. Cu privinta la ceea ce se intampla in romania, tind sa cred ca oamenii (in speciaal cei batrani) sunt prea obositi sa mai puna piciorul in prag.

”Pff ce bonlava sunt… ma duc la popa sa treaca peste mine si asa o sa imi revin.” – si asta ar fi un citat de la o batranica pe care inca mi-o amintesc.

Prefera sa mearga la popa sa ii dea 2 lei, in loc sa mearga la un doctor. De aici incep sa dezbat gandurile mele cu privire la aceasta ”prostie”. Nu spun ca e rau sa ai credinta, sa crezi in ceva. Dar sa crezi atat de mult, sa orbesti, sa te lasi injectat de atata ”oboseala” nu e bine. In 2012, eram acolo. Eu si nenea cu barba din cer…eram cei mai buni prieteni.

Asta pana cand am venit o data in concediu in R...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate