⛰ Cum a fost la Potcoava Mountain Hideaway cu 2 copii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

De când suntem 4, căutăm genul de locații potrivite pentru familii și de preferat mai aproape de București. Încercăm să evităm Valea Prahovei pentru a evita surprizele neplăcute generate câteodată de aglomerație. Ana (5 ani și jumătate) are rău de mașină, iar bebe Bogdan (1 an și 4 luni) este imprevizibil la drum așa că ne orientăm mai “aproape” de casă. Căutăm curățenie, mâncare ok, loc de joacă pentru copii și diferite activități dacă mai sunt de făcut. Ana are o pasiune pentru echitație (nu contează că sunt cai, ponei sau cămile) așa că Potcoava Mountain Hideaway părea destinația potrivită.

Drumul

Am făcut 2 ore și puțin din București până la destinație. Drumul este asfaltat și ok. Dar nu a rămas fără peripeții. Ana s-a simțit rău, am oprit des, bebe a dormit o parte din drum și spre final a plâns. După câteva opriri, am ajuns cu bine la destinație. La întoarcere am opri...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate