Cum a fost la Stand up Olympics – Arenele Romane cu Badea, Bordea, Micutzu…

Ieri ma suna un prieten si ma invita la  Stand up Olympics – Arenele Romane cu Badea, Bordea, Micutzu… M-am bucurat, mai ales ca invitatia era pentru doua persoane. Adica mi-am luat si sotia. Normal ca am acceptat si am mers. Cum a fost? Romaneste! Totul a fost romaneste! Cu acordul vostru, le iau pe rand.

Parcarea. Ne-am invartit in toata zona, pana am gasit ceva. Am primit tot felul de propuneri, de la o armata de indivizi, destul de bine imbracati, care ofereau solutii de parcare. De cele mai multe ori, blocarea masinilor pe 5-6 randuri, era varianta lor. Cu alte cuvinte, daca vroiai sa pleci mai devreme sau aveai norocul ca cineva sa ramana la autografe… trebuia sa vezi cum este sa-ti pazesti masina.

Locatia. Intentionat nu am facut poze. Insemna sa etalez cat de mult respect avem noi pentru aceste monumente istorice. Sa va mai spun de cum s-a stat pe scaune? Nu doresc nic...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate