Cum alegem anvelopele de vara pentru masina?

Alegerea anvelopelor potrivite pentru masinile noastre este o mare provocare. Dupa cum bine stiti, anvelopele joaca un rol deosebit de important si reprezinta contactul direct dintre autoturism si asfalt. Trebuie sa constientizam faptul ca siguranta noastra la volan este determinata in mare parte de calitatea anvelopelor pe care le avem montate pe masina. Tocmai din acest motiv, va recomand sa cumparati doar anvelope noi si sa incercati pe cat posibil sa le evitati pe cele Second-Hand. Pneurile Second-Hand pot avea defecte, pot exploda iar in acest fel va pun viata in pericol.

 Cauciucurile sunt foarte importante, indiferent de sezon si de tipul lor. Astazi am decis sa va prezint cateva sfaturi pentru achizitia anvelopelor de vara. In ciuda faptului ca se numesc anvelope de vara, in realitate le folosim aproape tot anul. In general, anvelopele de iarna le folosim doar pentru cele 3-4 luni in care ninge si sunt temperaturi scazute. Conform legii, atunci cand temperaturi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate