Cum alegem serviciile unei firme de tractari auto in Brasov

In ultimii ani a detine o masina a devenit o necesitate. Motivele sunt multe, pretul masinilor este mai accesibil, ai libertatea de miscare, castigi timp dar si pentru ca la noi conditiile din mijloacele de transport sunt jalnice. Din 2017 de cand s-a scos timbrul de mediu chiar a fost o explozie de masini second hand importate din Europa.

Am inteles ca se va introduce o noua taxa auto din 2018. Avem cel mai mare pret la benzina in comparatie cu veniturile pe cap de locuitor din Europa, salariile sunt asa cum sunt, o noua taxa chiar este binevenita, pentru stat de exemplu. Eu nu am o problema cu faptul ca se taxeaza diferit masinile mai vechi, am o problema ca sub pretextul de protectia mediului statul banii obtinuti din acea taxa ii folosea clar in alta parte.

Fara rable

Se doreste mult diminuirea sau chiar oprirea importului de masini uzate din Europa, dar asta nu are legatura cu poluarea, are legatura cu interesele ascunse ale unor companii mari de la noi, gen D...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate