Cum alegi cea mai bună mașină de tocat carne?

Dacă aducem în discuție obiceiurile românilor în ceea ce privește preferințele culinare, e clar că bucătăria autohtonă cuprinde o mulțime de rețete pe bază de carne. Pasionați de grătare și de preparate de măcelărie, românii au făcut o adevărată tradiție din fabricarea propriilor cârnați de casă, a micilor sau a chiftelelor, din bucăți suculente de carne îmbrățișate de usturoi și alte mirodenii parfumate. 

Cu tradiții de sute de ani, tăiatul porcului la Crăciun, al mielului la Paște sau a unei găini din bătătură de fiecare dată când evenimentul sau calitatea musafirilor îl cereau, românii s-au specializat, fără doar și poate, în crearea unor rețete delicioase din carne tocată. 

Și chiar dacă noile generații par să prefere produsele gata ambalate, mașina de tocat carne rămâne printre cele mai des folosite ustensile din bucătărie, atât la marile sărbători, cât și peste an, în general. În acest a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate