Cum alegi o agentia de web design?

Pentru ca noi, Transilvania Advertising, oferim servicii de web design, o sa fim obiectivi, incercand sa nu ducem articolul acesta intr-o zona de promovare. Dorim sa tratam o tema extrem de importanta care va raspunde la intrebarile celor care au nevoie de un raspuns in vederea stabilirii unei alegeri. Astfel, din punctul nostru de vedere un prim criteriu ar fi:

Pretul! Cu siguranta pretul este un factor, de multe ori decisiv in vederea alegerii dvs. insa pe scurt, trebuie specificat ca nu tot ce e ieftin este si neaparat de calitate. Pretul este dat de mai multe criterii, de vechime companiei, de portofoliul acesteia, de numarul de angajati care pot fi atribuiti proiectului dvs.  Abilitatile de comunicare, un atuu in care toate companiile ar trebui sa investeasca, pentru ca un website este extrem de complex, iar nevoile clientului pot fi masura. Pe langa faptul ca trebuie a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate