Cum am descoperit salteaua perfecta pentru bunica mea

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe General Media

Pentru mine, bunica mea este cea mai draga fiinta din lume si desi imi iubesc enorm parintii, am acest sentiment deoarece bunica este cea care m-a crescut. Toate vacantele mi le-am petrecut in curtea ei, de la tara, urcandu-ma in ciresii inalti, cu fructe dulci sau alergand cat era ziua de mare pe campuri, alaturi de ceilalti copii. Dupa ce am crescut, am plecat din tara, iar pe bunica mea am inceput sa o vad din ce in ce mai rar. Munca grea din strainatate si distanta foarte mare m-au indepartat mult de casa. Insa, intr-o zi, dupa ce stransesem destul cat sa ma pot intoarce, am hotarat ca voi reveni acasa, insa nu oriunde. Am dorit sa ma mut la tara, langa bunica si sa am grija de ea exact asa cum a facut si ea cu mine atunci cand eram copil.

Odata ajuns la casa ei, am renovat-o si am cumparat mobila noua. Bunica insa, fiind in varsta, are probleme cu spatele astfel ca am ajuns la concluzia ca trebuie numaidecat sa ii ofer un somn odihnitor si linistit. Si, pentru asta, sti...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate