Cum creezi cele mai bune meta descrieri

Google a lansat cateva recomandari cu privire la modul de creare a meta descrierilor mai bune pentru rezultatele cautarilor.

In plus, Google is face partea pentru a imbunatati meta descrierile facand o actualizare notabila a modului in care sunt redate in motorul de cautare.

Modul in care Google genereaza meta descrieri

Atunci cand decizi ce informatii sa fie afisate in fragmentul unui rezultat al cautarii, Google trece peste continutul tau prin crawleri si va extrage cele mai relevante informatii.

In cazul in care continutul unei pagini nu este cea mai relevanta sursa pe baza interogarii utilizatorului, Google va directiona apoi la meta descrierea scrisa de tine pentru a fi afisata in fragmentul de cautare.

In trecut, in cazul in care continutul paginii nu a fost sursa cea mai relevanta pentru generarea unui fragment si nu a fost creata manual o meta descriere, Google tragea informatiile de la DMOZ. Cu DMOZ inchis acum, Google a incetat sa se bazeze pe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate