Cum decurge un transport decedati din statele europene catre Romania

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ionut Scrie

Cand un apartinator primeste trista veste ca persoana draga a decedat peste hotare trebuie sa puna mana pe telefon si sa solicite transport decedati firmelor de top, care fac acest lucru de multi ani si au gestionat mii de repatrieri din spatiul european.

Dupa semnarea unui contract cu firma respectiva, apartinatorul este sigur ca inmormantarea va avea loc, cat de repede pot fi indeplinite formalitatile de repatriere in tara in care a avut loc decesul.

Pentru punerea la punct a dosarului care insoteste transportul funerar, membrii familiei nu sunt obligati sa se deplaseze in tara in care a avut loc decesul.

Salariatii firmei sunt cei care interactioneaza cu autoritatile statului respectiv si obtin certificatul international de deces si pasaportul mortuar international ca repatrierea sa fie legala.

Aceste documente sunt mult mai greu de o...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate