Cum descifram limbajul corporal

Cateodata spunem ce gandim, dar altadata nu, aceasta se intampla tuturor, din dorinta de a parea ceea ce nu suntem sau a nu arata ce gandim, spunem total opusul a ceea ce gandim. Dar de cele mai multe ori limbajul corporal ne tradeaza, mai ales pentru cei care stiu sa citeasca limbajul corporal este evident cand cineva spune ceva si gandeste altceva.Gesturile pe care le facem atunci cand vorbim cu cineva, spun ceea ce se petrece in subconstientul nostru.Mainile incrucisate, de regula, arata ca persoana in cauza isi doreste sa se distanteze, nu-i place situatia in care se afla, nu-i place ceea ce aude sau vede. Mainile incrucisate reprezinta o bariera, si este o forma prin care aceea persoana incearca sa se apere.Si pozitia umerilor poate sa spuna ceva despre persoana din fata noastra. Daca cineva isi apleaca umerii spre persoana cu care discuta, inseamna ca este din ce in ce mai interesat de ceea ce spune. De obicei persoanele care nu se atrag si nu se inteleg, tind sa pastreze distan...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate